Romantisch Cadeau Idee
Home - Massage - Workshop partner-massage
   
Workshop Partner Massage
 

 
 

Beleef de intimiteit en sensualiteit van het masseren samen met je partner! Een rustgevende ervaring waar je ook later nog vaak plezier aan zal beleven. De geleerde technieken kan je thuis toepassen zo vaak je maar wil.

Samen met uw partner geniet u twee en een half uur lang van een relaxte cursus lichaamsmassage. Er zijn geen andere deelnemers dan jullie twee. Je leert niet alleen verschillende massagetechnieken maar leert ook hoe je de massage met gevoel kan doen. Hoe je het gevoel van liefde en koestering overbrent met je handen.

Partnermassage is beslist een ervaring die jullie relatie alleen maar zal verstevigen en meer diepgang zal geven. Genieten op zijn best!

 
 
 
Romantisch idee bij de Workshop Partner Massage:
Dit cadeau arriveert als een cadeaubon. Als je het niet leuk vind om alleen een cadeaubon af te geven, zou je de bon kunnen verpakken in een leuk geschenkmandje. Vul het geschenkmandje met allerlei spulltjes die van pas kunnen komen bij een lichaamsmassage. Ik denk aan olie, handdoekjes, wierrook, kaarsjes, zachte muziek, enz.... Verstop de cadeaubon ergens tenmidden van de mand. Na de workshop zal je de andere cadeautjes nog vaak kunnen gebruiken.
   
   
Aanverwante romantische cadeautjes:
 

 

 


 

 


 
 
Rubrieken
Home
Badkamer
Belevenis - experience
Bloemen
Champagne
Chocolade cadeau
Eten en Romantiek
Foto-cadeau
Kleine cadeautjes
Knuffel
Liefdesbrief
Massage
Persoonlijk cadeau
Romantisch weekend
Sfeermakers
Sieraden
Slaapkamer
   
Tips
Valentijn
   
Bookmark
 
   
Linkpartners