Romantisch Cadeau Idee
Home - Persoonlijk Cadeau - Wenskaart met eigen foto en stem
   
Wenskaart met eigen foto en stem!
 

 

Je partner die jóuw liefdevolle stem hoort bij het openen van een romantische wenskaart of valentijnskaart! Dat maakt de boodschap die je overbrengt natuurlijk extra persoonlijk en origineel! Hij of zij zal de kaart nog vaak open en dicht doen, al was het maar alleen om je stem te horen!

Bovendien ontwerp je de rest van de kaart ook zelf! Je kiest een romantisch sjabloon voor de wenskaart en voegt een eigen foto toe. Een foto van jezelf, van je partner of van jullie twee. Of een foto van iets dat een speciale betekenis heeft voor jullie...

Het wordt in elk geval een cadeautje om nooit meer te vergeten en een kaartje om eeuwig te bewaren!

 
 
 
Romantisch idee bij de wenskaart met eigen foto en stem:
Laat je eens niet verleiden tot de gamekkelijkste oplossing zoals een kort gedichtje dat je online gevonden hebt, een sms-gedichtje of een one-liner. Schrijf zelf een kort gedichtje en spreek dit in! Dat je de tekst zelf geschreven hebt, maakt de wens extra persoonlijk, speciaal en betekenisvol.
   
Gebruik de kaart als inleiding tot een ander cadeautje. Je zou een tip kunnen geven i.v.m. een cadeautje dat nog komt. Je zou ook een tip kunnen geven waar het cadeautje gevonden kan worden. Bekijk het als een schatkaart, het begin van een speurtocht, enzovoort..... Je zou er ook een heus raadsel van kunnen maken.
   
Aanverwante romantische cadeautjes:
 

 


 


 
 
Rubrieken
Home
Badkamer
Belevenis - experience
Bloemen
Champagne
Chocolade cadeau
Eten en Romantiek
Foto-cadeau
Kleine cadeautjes
Knuffel
Liefdesbrief
Massage
Persoonlijk cadeau
Romantisch weekend
Sfeermakers
Sieraden
Slaapkamer
   
Tips
Valentijn
   
Bookmark
 
   
Linkpartners