Romantisch Cadeau Idee.nl
Home - Artikels - Valentijn Tips - Valentijn Chocolade
   
Valentijn Chocolade
   
 
 

 

Chocolade en de liefde... Ze hebben iets met elkaar. Valentijn is dan ook het uitgelezen moment om een kado van chocolade te geven aan je partner of al wie je lief is.

Voor al degenen die graag romantisch maar teglijk ook origineel uit de hoek willen komen zijn er tal van (chocolade) mogelijkheden. Je kan het zo gek niet bedenken! Van chocolade met eigen tekst tot chocolade met je eigen foto. Allerlei romantische creaties passeren de revue.

Hieronder volgt alvast een Top 10 van chocolade.

1. Chocoladen hart met foto
Een halve kilo Belgische chocolade in de vorm van een hart. Je kan dit heerlijke hart laten bedrukken met je eigen foto en/of tekst!
Het hart is op ambachtelijke wijze gemaakt en bevat een onderkant van melkchocolade met een bovenlaag van witte chocolade.
 
2. M&M's met je eigen tekst!
Laat dit lekkere snoepje bedrukken met je eigen lieve woordjes! Je kiest twee kleuren M&M's en kan elke kleur met 8 lettertekens laten bedrukken. Als je zelf geen inspiratie hebt, kan je eens neuzen tussen de meest leuke en originele tekstjes die ooit al gedrukt weren. Een heel origineel cadeautje en bovendien presenteert het nog leuk ook. Als je van een echte verrassing houdt......
 
3. Chocolade telegram
Stuur je geliefde een chocolade boodschap in telegramstijl! Elke letter wordt op een blokje melkchocolade gezet. Blokjes witte chocolade vormen de spaties. Je kan kiezen uit een aantal standaard telegrammen of je kan natuurlijk ook je eigen boodschap laten maken! Bovendien kan je kiezen uit verschillende verpakkingen en uivoeringen van dit telegram.
 
4. Chocolade tablet met foto
Ontwerp je eigen chocolade tablet. Het tablet is gemaakt van Belgische Callebaut chocolade maar al de rest bepaal jezelf. Hoe groot het tablet wordt, uit welke smaak of smaken van chocolade het tablet gemaakt moet worden, de foto of tekst die je erop wilt en eventueel ook een mooi sjabloon. Je geliefde verrassen wordt kinderspel.
 
5. Beer met chocolade boodschap
Een heerlijk zacht knuffelbeertje dat jouw chocolade liefdesboodschap vasthoudt! Kan het nog meer vertederen? Deze zachte beer is 55 cm hoog. De chocolade tekst is standaard 'I Love You' maar je hebt wel de mogelijkheid om een eigen gedichtje toe te voegen.
 
6. Hot Chocolat Massage
Geef je geliefde een 'Hot Chocolate Massage' Cadeau. Met deze cadeaubon kan je partner terecht in Broechem nabij Antwerpen (België) voor een heerlijke weldadige massage met warme chocolade. Een unieke ervaring voor al je zintuigen.
 
7. Chocoladen hart met eigen foto of tekst
Ontwerp je eigen chocoladen hart. Kies uit witte chocolade, pure en witte chocolade of melkchocolade met witte chocolade. Vervolgens kan je een romantische kader toevoegen en je eigen foto of persoonlijke tekst laten drukken op dit lekkere hart. Het wordt een Valentijn om van te smullen.
 
8. Chocolade bonbons in hart-vorm met je eigen foto
Persoonlijke bonbons met je eigen foto erop! Verkrijgbaar in allerlei vormen; ook in de romantische hart-vorm. Ideaal voor Valentijn dus.
De bonbons zijn gemaakt van Belgische Callebaut chocolade en elke bonbon heeft zijn eigen heerlijke vulling.
 
9. Chococard
Een romantische wenskaart met daarin 5 chocoladen hartjes. 4 Kleine hartjes van witte chocolade en één groter hart uit melkchocolade.
 
10. Chocolade bodypaint
Perfecte manier om van elkaar én van chocolade te genieten op hetzelfde moment. Maak liefdevolle tekeningen of boodschappen op het lichaam van je partner.... en geniet van de heelrijke sensaties van chocolade in al zijn facetten.
 
  
 
Cadeau Rubrieken
Home
Badkamer
Belevenis - experience
Bloemen
Champagne
Chocolade cadeau
Eten en Romantiek
Foto-cadeau
Kleine cadeautjes
Knuffel
Liefdesbrief
Massage
Persoonlijk cadeau
Romantisch weekend
Sfeermakers
Sieraden
Slaapkamer
   
Tips
Valentijn
   
Linkpartners
Cadeaubons
Blog Originele Cadeau's