Romantisch Cadeau Idee
Home - Badkamer Cadeau - Spa Lights
   
Spa Lights
 

 
 
 

Heerlijk samen douchen of in bad. Met deze Spa Lights wordt dit een heel romantisch en sfeervol moment. Je tovert je badkamer in no-time om tot een Oosters oord van wellness en een oase van rust. Genieten en relaxeren gaat vanzelf met deze sfeerverlichting.

De Spa Lights zijn waterdicht en kunnen met een zuignapje aangebracht worden in de douche en in het bad. Zelfs onder water. Op de badkamermuur kan natuurlijk ook.
Ze zijn veiliger dan kaarsjes en gaan langer mee.
Bovendien creëer je een unieke sfeer door ze op de bodem van het bad te bevestigen. Dit speel je met kaarsjes niet klaar!


Laat je fantasie de vrije loop, zoek een fijn muziekje en je bent vertrokken voor een romantisch avondje met twee.

 
 
Romantisch idee bij de Spa Lights:
Heeft je liefste een zware dag achter de rug? Verras hem of haar bij thuiskomst met een heerlijk bad. Bevestig de Spa Lights in het bad en laat het vollopen met water. Dim de andere lichten of doe ze helemaal uit. Zet rustgevende muziek op. Je kan ook nog wierook branden of een etherische olie. Rond het bad (of in het bad) kan je rozenblaadjes strooien of hartvormige ballonnetjes. Zet ook een fles wijn of champagne koel naast het bad. Met één of twee glazen. En misschien ook nog een lekker hapje.
Maak je liefste al op voorhand 'warm' en nieuwsgierig met een sms of een email waarin je vertelt dat er na de lange dag een warm welkom of een heerlijke verpozing wacht bijvoorbeeld.
   
Aanverwante romantische cadeautjes:
 


champagne met
eigen etiket

 



 
 
Rubrieken
Home
Badkamer
Belevenis - experience
Bloemen
Champagne
Chocolade cadeau
Eten en Romantiek
Foto-cadeau
Kleine cadeautjes
Knuffel
Liefdesbrief
Massage
Persoonlijk cadeau
Romantisch weekend
Sfeermakers
Sieraden
Slaapkamer
   
Bookmark
 
   
Linkpartners
Cadeaubons
Blog Originele Cadeau's