Romantisch Cadeau Idee.nl
Home - Artikels - Valentijn Tips - Romantisch genieten en overnachten in je eigen droom-slaapkamer.
   
Romantisch genieten en overnachten in je eigen droom-slaapkamer!
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Wil je graag genieten van een romantische avond met Valentijn? Zonder de deur uit te hoeven? Dan volgt hier een romantisch idee om je eigen slaapkamer om te toveren tot een heerlijk liefdesnest. Romantisch, sfeervol, intiem,.... En het idee is nog veel leuker als je je partner ermee kan verrassen.

Hoe maak je het bed romantisch?
Om je slaapkamer romantisch te maken, heb je echt geen bijzondere of dure decoratie nodig. Je kiest zelf hoever je hier in wil gaan.

Laten we beginnen met het bed. Je maakt het bed op met witte lakens. Als je zijde lakens hebt, is dit het ideale moment om ze boven te halen. De hoofdkussens kan je eventueel aankleden met een romantische kussensloop.
Op de witte lakens, strooi je bijvoorbeeld rozenblaadjes, rode slingers, rode linten, rode voile of tule, witte of rode boa's met veren, parelsnoeren, uitgeknipte hartjes (met al dan niet romantische boodschappen opgeschreven, rode en roze bedrukte M&M's, enzovoort...
Je hoeft niet alles te gebruiken. Probeer uit, experimenteer tot je het zelf een geslaagd en uitnodigend geheel vindt.

De kamer versieren
De rest van de kamer kan je versieren of aankleden met rode ballonnen (Deze bestaan ook in hartvorm. Er bestaan zelfs lichtgevende ballonnen. Dit zijn ballonlichtjes voor ballonnen in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat je de ballon kan gebruiken als lampje of sfeerverlichting. Zéér sfeervol!), een bos rode rozen op het nachttafeltje, kaarsen of theelichtjes. Met de theelichtjes kun je een naam schrijven of een hartvorm maken door ze in een bepaalde vorm te zetten. Ook witte kerstlichtjes zijn heel sfeervol. Aan de bedrand, op de vloer, aan het plafond, ....

Samen genieten
Voorzie sfeervolle muziek, een fles gekoelde champagne, twee champagneglazen en eventueel iets om te knabbelen. Ik denk aan aardbeien en ander fruit, chocolade, en dergelijks. Maar alles kan. Als jullie er maar van genieten.

Zo heb je in een handomdraai een romantische, sfeervolle setting om gezellig bij te babbelen, herinneringen op te halen, toekomstdromen te dromen of gewoon om van elkaar te genieten.

Nieuwsgierig...
Wil je hem of haar al vol verlangen doen uitkijken naar de avond? Stuur dan een sms gedurende de dag of een email met een kleine plagende boodschap die je geliefde net nieuwgierig genoeg maakt maar net niets verklapt over de verrassing die hem of haar te wachten staat. Laat hem of haar maar verlangend uitkijken!

Happy Valentine

 
 

 

  
Cadeau Rubrieken
Home
Badkamer
Belevenis - experience
Bloemen
Champagne
Chocolade cadeau
Eten en Romantiek
Foto-cadeau
Kleine cadeautjes
Knuffel
Liefdesbrief
Persoonlijk cadeau
Romantisch weekend
Sfeermakers
Sieraden
Slaapkamer
   
Tips
Valentijn
   
Linkpartners
Cadeaubons
Blog Originele Cadeau's