Romantisch Cadeau Idee.nl
Home - Chocolade Cadeau - Leonidas bonbons met gepersonaliseerde verpakking
   
Leonidas met gepersonaliseerde verpakking
 

leonidas bonbons met eigen tekst en foto gepersonaliseerd

 

 

De overheerlijke pralines of bonbons van Leonidas zijn nu ook verkrijgbaar in een personaliseerbare verpakking.  Je kiest online in de webshop het formaat en uitvoering van de doos die je wil schenken, je voegt je foto en je tekst toe en je kan ze meteen aan huis laten bezorgen!

Er zijn verpakkingen met 16, 27 of 32  bonbons verkrijgbaar. Allemaal een mix van melk en pure chocolade. In de box van 27 zitten ook de overbekende, fel gegeerde witte bonbons van deze Belgische chocolademaker!  Een tip voor nog meer smaak: deze witte bonbons zijn op zijn best als je ze even in de koelkast bewaard!

 
 
   
Romantisch idee bij Leonidas bonbons met foto:
Verras je liefste met de heerlijkste bonbons van de wereld door ze eerst naar jezelf te laten verzenden. Steek er dan een uitnodiging bij voor een romantisch avondje samen. Een avondje uit of evengoed een romantische avond met kaarslicht - al dan niet in bad - en chocolade natuurlijk!

Je kan ook onder elke bonbon een klein kaartje verstoppen met iets dat je voor hem of haar wil doen. Telkens er een bonbon opgegeten wordt, komt er een verrassing te voorschijn. Ik denk aan: een voetenmassage, een filmavondje, een keer koken voor hem of haar, ....
   
Aanverwante romantische cadeautjes: 
 
Rubrieken
Home
Badkamer
Belevenis - experience
Bloemen
Champagne
Chocolade cadeau
Eten en Romantiek
Foto-cadeau
Kleine cadeautjes
Knuffel
Liefdesbrief
Persoonlijk cadeau
Romantisch weekend
Sfeermakers
Sieraden
Slaapkamer
   
   
Linkpartners
Mijn boek met naam