Romantisch Cadeau Idee.nl
Home - Knuffel - Knuffel-beer voor de magnetron
 
Knuffel-beer voor de magnetron
 

 
 
   

Deze schattige en zachte knuffels zijn speciaal ontworpen om op te warmen in de microgolf, zodat ze je lekker lang warm houden. In bed, op de sofa, onder een dekentje, ... Tijdens koude winteravonden, eenzame avonden waarop je je geliefde moet missen of gewoon voor de gezelligheid.

Ze hebben dezelfde werking als een warmwaterkruik of een kersenpittenzakje.

Deze knuffels zijn echter niet gevuld met kersenpitten maar met natuurlijke, speciaal behandelde granen en gedroogde lavendelbloemen.

2 Minuutjes opwarmen in de microwave en deze knuffels houden je 1 à 2 uur warm. Bovendien werkt de subtiele lavendelgeur rustgevend en onstpannend. Ideeal dus om in slaap te vallen met deze geweldige kameraadjes.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Een romantisch cadeautje dat veelvuldig gebruikt zal worden, zeker als je geliefde een hekel heeft aan de koude.

 
   
Romantisch idee bij de knuffel voor de magnetron:
Moet je een keer weg van huis? Maak voor hem of haar dan een overlevingspakket voor de eenzame avond. Maak een mand met daarin bijvoorbeeld een dekentje, een film, thee, een doos zakdoekjes, iets om te knabbelen en een microwave-beertje. Je zou eventueel ook magnetron sloffen kunnen toevoegen.
Voeg een persoonlijk briefje toe waarin je vertelt dat je hem of haar ook zal missen maar dat dit pakket misschien de pijn verzacht. Of dat je zo toch zeker bent dat hij of zij een knusse avons zal hebben, ook al ben je er niet.
   
Verwarm het beertje reeds voor en verstop het onder de lakens in het bed. Hij of zij zal de warmte merken wanneer hij of zij in het bed kruipt en zo het beertje ontdekken. Een leuke bijkomstigheid is dat het bed al lekker voorverwarmd is.
   
Aanverwante romantische cadeautjes:
     
 
Rubrieken
Home
Badkamer
Belevenis - experience
Bloemen
Champagne
Chocolade cadeau
Eten en Romantiek
Foto-cadeau
Kleine cadeautjes
Knuffel
Liefdesbrief
Persoonlijk cadeau
Romantisch weekend
Sfeermakers
Sieraden
Slaapkamer
   
   
Linkpartners
Cadeaubons