Romantisch Cadeau Idee.nl
   
Gebruikersovereenkomst
 

De hieronder beschreven gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website RomantischCadeauIdee.nl
Gebruikers van deze website worden geacht te hebben toegestemd met deze voorwaarden. RomantischCadeauIdee.nl behoudt zich het recht deze voorwaarden aan te passen en/of te veranderen. Wijzigingen zullen bovenaan deze pagina vermeld staan met datum van ingang.

Gebruik van de website
Het gebruik RomantischCadeauIdee.nl en het internet in het algemeen gebeurt op uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Wij garanderen niet dat wij de site ten allen tijden kunnen vrijwaren van wormen, Trojaanse paarden, virussen en andere besmettelijke en/of destructieve codes die vrij rondwaren op het internet.
Wij nemen ook geen aansprakelijkheid voor kosten of schade, direct of indirect, opgelopen bij het gebruik van RomantischCadeauIdee.nl. Alle verrichtingen gebeuren louter op uw eigen verantwoordelijkheid.


Aansprakelijkheid
RomantischCadeauIdee.nl besteedt veel aandacht en zorg aan de opmaak en de informatie op de website. We proberen de site ook zo up-to date mogelijk te houden. Daar het aanbod in cadeau's en gadgets echter zeer wisselend is, kunnen wij echter niet garanderen dat doorgevoerde wijzigingen bij de leverende websites ook onmiddelijk opgenomen zijn op RomantischCadeauidee.nl. U dient de informatie dus zelf te verifiëren op de website van de leveranccier alvorens u een bestelling plaatst. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid en wij nemen in geen enkel geval (juridische) verantwoordelijkheid op voor mogelijken fouten of misverstanden die ontstaan zijn door uw gebruik van RomantischCadeauIdee.nl. Uw opmerkingen en foutmeldingen zijn niettegenstaande steeds welkom!
Eventuele tekortkomingen of onjuist vermelde gegevens of technische tekortkomingen geven nooit recht op een financiële compensatie.

RomantischCadeauIdee.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het (tijdelijk) uitvallen of niet-functioneren van deze website noch voor enige schade van welke aard dan ook die u mogelijk hierdoor geleden heeft.

RomantischCadeauIdee.nl bevat linken naar andere websites, waarover wij geen controle hebben. Deze websites zijn met veel zorg en kritisch oog gekozen. Uiteraard kunnen wij niet garanderen dat deze websites beschikbaar zijn noch dat hun inhoud juist en volledig is. U bezoekt deze websites op uw eigen verantwoordelijkheid. RomantischCadeauIdee.nl kan nooit aansprakelijk zijn voor de inhoud, correctheid, gebruikersovereenkomst en privacybeleid van de websites waarnaar we linken.

Auteursrechten
Alle tekst en alle afbeeldingen op RomantischCadeauIdee.nl zijn auteursrechterlijk beschermd. Ze zijn eigendom van RomantischCadeauIdee.nl of gebruikt met schriftelijke toestemming van derden. Zij mogen op geen enkele manier overgenomen (gekopiëerd, nagedrukt, ...) worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van RomantischCadeauIdee.nl.

   
 
   
    
 
Rubrieken
Home
Badkamer
Bloemen
Champagne
Chocolade cadeau
Eten en Romantiek
Foto-cadeau
Kleine cadeautjes
Liefdesbrief
Persoonlijk cadeau
Romantisch weekend
Sfeermakers
Sieraden
Slaapkamer
   
   
Linkpartners
Cadeaubons
Blog Originele Cadeau's