Romantisch Cadeau Idee.nl
Home - Foto Cadeau - Fotoklok
   
Fotoklok
 

Fotos op klok, fotoklok.

Fotoklok voor op je bureau

fotoklok hartvormig

 

Maak van je klok een uniek exemplaar! Met deze klokken heb je de mogelijkheid om er een foto en een persoonlijke tekst op te laten drukken. Ook de layout van de klok kan je voor een groot stuk zelf kiezen. Je hebt namelijk keuze uit zo'n tien verschillende kaders met daarop de tijdsaanduiding. Je kan dus gaan voor een kader die bij je foto past, die in het interieur past of in het thema van je geschenk (bv. Valentijn).
De fotokeuze is een klus op zich want je wil natuurlijk dat de foto-klok niet alleen een bijzonder plekje aan de muur krijgt maar ook een bijzonder plekje in het hart. Vandaar dat je fotokeuze weloverdacht moet zijn.
Je kan een foto van jullie twee samen nemen. Maar het kan ook minder voor de handliggend: een foto waar een sentimentele herinnering aan vasthangt, een foto i.v.m. de hobby of van een lievelingsdier of huisdier.

 
 
 
   
Romantisch idee bij de Foto-klok:
  Kies voor de klok een foto van een bepaald moment in de tijd dat je nooit meer wil vergeten. Schrijf hierover een persoonlijk gedicht of berichtje. Zo krijgt de klok nog méér betekenis.
   
Aanverwante romantische cadeautjes:
 

6
 


    
 
Rubrieken
Home
Badkamer
Belevenis - experience
Bloemen
Champagne
Chocolade cadeau
Eten en Romantiek
Foto-cadeau
Kleine cadeautjes
Knuffel
Liefdesbrief
Persoonlijk cadeau
Romantisch weekend
Sfeermakers
Sieraden
Slaapkamer
   
   
Linkpartners
Cadeaubons
Blog Originele Cadeau's