Romantisch Cadeau Idee
Home - Foto-cadeau - Fotokalender
   
Fotokalender
 

Romantische fotokalender maken
 
romantische fotokalender maken
 

Je kan online een kalender laten maken met je eigen foto's. Je kan een jaarkalender maken voor het komende jaar of een verjaardagskalender die jaren kan blijven hangen. Zo wordt je fotokalender een geschenk met blijvende waarde. Je kan kiezen uit verschillende maten, verschillende designs en je kan zelf je foto's uploaden.

Het samenstellen van je kalender vraagt wat voorbereiding en natuurlijk enkele kwaliteitsvolle digitale foto's die je meteen kan uploaden via de website waar je de fotokalender laat creëren. Op de voorpagina kan je nog een persoonlijke tekst laten drukken.

Dus snel op zoek naar jullie meest romantische foto's, of foto's van gebeurtenissen die een speciale betekenis hebben voor jullie.

Als je wil, kan je je foto's op voorhand ook een beetje bijwerken of dezelfde 'look' geven via Picmonkey.com Op deze fotobewerkingssite kan je ook romantische attributen toevoegen aan je foto's zoals geschetste hartjes en andere doodles of tekeningen en tekst natuurlijk...
Zo kan je een kalender in Polaroid stijl maken of alles in Sepia of andere schakeringen laten afdrukken. Picmonkey werkt heel eenvoudig en snel en je hebt in een mum van tijd verbluffende foto's. Als je natuurlijk niet verslaafd raakt aan het spelen met al die effecten en mogelijkheden....!!


 
 
   
Romantische ideeën bij de Fotokalender:

Wanneer je een romantische kalender samenstelt, wil je deze natuurlijk zo bijzonder mogelijk maken. Je wil hem net dat ietsje meer emotionele waarde meegeven. Om dit te realiseren moet je extra aandacht besteden aan je gekozen foto's.
Je zou je foto's kunnen groeperen rond een thema. Bv. jullie met twee op een feest, of kussend, foto's van jullie vakanties, ...
Heel bijzonder (ook als herinnering) is wanneer je voor elke maand een foto kiest die in die maand genomen is (het jaar daarvoor of enkele jaren daarvoor). Een foto van een leuke, bijzondere gebeurtenis die jullie beide nauw aan het hart ligt.
Ik denk aan uitstapjes, huwelijk, verjaardagsfeestjes, verassingsfeestjes, geboorte van jullie kindje, .... Als je voor elke maand zo een gigantische herinnering kan vinden zal je fotokalender zeker en vast een gevoelige snaar raken!

   
Mannen hebben op het werk vaak zo'n sexy kalender hangen met foto's van vrouwen. Misschien een idee om hem zijn eigen privé-kalender te geven?
Je kan op voorhand een professionele fotoshoot laten maken, zodat je er eens heel anders en uitdagender dan anders uitziet. Deze foto's kan je dan gebruiken om je eigen foto-kalender te laten maken. Wedden dat hij versteld zal staan? En dat het een cadeau is dat beslist in goede aarde valt?
   
Als je voor een jaarkalender gaat, zou je ook al op voorhand een planning kunnen maken voor afspraakjes. En zo zou je elke maand een datum kunnen kiezen en hierbij op voorhand een uur en een plaats schrijven. Zo zal hij of zij een heel jaar lang met nieuwsgierigheid uikijken naar het volgende blaadje van de foto-kalender. Als je al precies weet wat je zal gaan doen, kan je foto's maken in functie van de afspraakjes. Bijvoorbeeld op de locatie waar jullie naartoe gaan, verkleed in het thema van het afspraakje, met een attribuut dat je nodig zal hebben of zal gebruiken op het afspraakje....
   
Aanverwante romantische cadeautjes:
 
 Foto agenda online maken
Foto agenda maken
        
 
Rubrieken
Home
Badkamer
Belevenis - experience
Bloemen
Champagne
Chocolade cadeau
Eten en Romantiek
Foto-cadeau
Kleine cadeautjes
Knuffel
Liefdesbrief
Persoonlijk cadeau
Romantisch weekend
Sfeermakers
Sieraden
Slaapkamer
   
   
Linkpartners
Cadeaubons
Blog Originele Cadeau's