Romantisch Cadeau Idee
Home - Sfeermakers - Dreamflyer
   
Dreamflyer
 

 
 
 

Met deze sfeervolle lampions maak je elk speciaal moment magisch! De dreamflyer is een lampion, gemaakt uit Japans rijstpapier. Binnenin zit een brandertje dat je kan aansteken. Aan de Flying Lantern kan je een kaartje met een wens bevestigen.
Na het aansteken van het brandertje, zal de lampion zachtjes opstijgen en kilometers ver vliegen. Hij neemt je wens mee.

Geniet samen van het aansteken en het kleiner worden van het lichtje als jullie wens-lampion langzaam opstijgt en wegzweeft. Een echt kippenvel-moment!
Een geschikt cadeau om een heel speciaal moment nog wat magischer en intenser te maken.

Daardoor ook prima geschikt voor huwelijken en huwelijksverjaardagen.
Bekijk zeker de video.

Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over het milieu. De papieren lampion is gemaakt uit biologisch afbreekbare en gerecycleerde materialen. Bovendien voldoet hij aan de regels van het Minsiterie Verkeer en Waterstaat. Ideaal alternatief dus voor helium-ballonnen.

 
 
Romantisch idee bij de Dreamflyer:
Ideaal cadeau voor het vieren van een belangrijke beslissing die jullie samen genomen hebben. Bijvoorbeeld: de aankoop van een huis, een baby'tje op komst, een verloving, enz.... Plan een avond-picknick in het park, langs de waterkant of aan het strand. Eventueel met een lekker wijntje erbij. Je zou een gepersoanliseerde wijnfles kunnen bestellen of zoals onderaan de pagina, een wijnfles met een persoonlijke boodschap in. Hierop kun je bijvoorbeeld de rede van de picknick beschrijven en jouw gevoelens hierover.
Wanneer het donker is, kunnen jullie samen de wens opschrijven en de lucht in sturen. Zo wordt jullie wens extra ondersteund en wordt het een moment om nooit meer te vergeten.
   
Een romantische verrassing voor een huwelijksfeest. Koop een aantal van de lampions en laat deze 's avonds, tijdens het avondfeest, buiten opstijgen. bruid en bruidegom kunnen eerder op de avond de opdracht krijgen om hun hartewens op het kaartje te schrijven. De genodigden kunnen hun wensen op de andere kaartjes schrijven. De lampions kunnen samen aangestoken worden. Het beeld van de opstijgende lampions zal hen nog lang nablijven!
   
Aanverwante romantische cadeautjes:
 

 


    
 
Rubrieken
Home
Badkamer
Belevenis - experience
Bloemen
Champagne
Chocolade cadeau
Eten en Romantiek
Foto-cadeau
Kleine cadeautjes
Knuffel
Liefdesbrief
Massage
Persoonlijk cadeau
Romantisch weekend
Sfeermakers
Sieraden
Slaapkamer
   
Tips
Valentijn
   
Bookmark
 
   
Linkpartners