Romantisch Cadeau Idee
Home - Eten en Romantiek - Dienblad met foto
   
Dienblad met foto
 

 
 

Ontbijten jullie graag in bed, op het terras of in de tuin,....? Of wil je je partner eens graag op een romantisch ontbijt verrassen? Dan kan een mooi dienblad zeker niet ontbreken!

Het is niet alleen handig maar een gepersonaliseerd exemplaar maakt je verrassing ook nog eens extra bijzonder. Bovendien is het een mooi cadeau dat nog vaak van pas zal komen om intieme momenten te creëren.

Het gepersonaliseerde dienblad is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Bovendien heb je keuze uit heel wat mooie sjablonen om je foto in te passen. Zo kan je de achtergrond volledig bij de foto of de gelegenheid laten passen.

 
 
 
Romantisch idee bij het Dienblad met foto:
Ontbijt op bed is altijd leuk en daar leent dit dienblad zich uitstekend toe. Maar iets origineler is een champagne-moment in bad! Verras je geliefde met een warm bad en een badkamer vol kaarsjes. Zet het dienblad klaar met daarop een fles champagne en twee champagneglazen. Eventueel kan je er nog aardbeien bij zetten ook! Hij of zij zal aangenaam verrast zijn! Je kan samen in bad genieten of je partner extra verwennen door zijn of haar rug te schrobben, masseren, enz.....
   
   
Aanverwante romantische cadeautjes:
 Placemats
met foto

 


Geef elkaar een
Hamman
behandeling

  
 
Rubrieken
Home
Badkamer
Belevenis - experience
Bloemen
Champagne
Chocolade cadeau
Eten en Romantiek
Foto-cadeau
Kleine cadeautjes
Knuffel
Liefdesbrief
Massage
Persoonlijk cadeau
Romantisch weekend
Sfeermakers
Sieraden
Slaapkamer
   
Tips
Valentijn
   
Bookmark
 
   
Linkpartners
Cadeaubons
Blog Originele Cadeau's