Romantisch Cadeau Idee
Home - Sfeermakers - Candle bags
   
Candle Bags
 

 

 

 

Deze fraaie papieren lampionnen met uitsnijdingen zorgen voor heel wat sfeer in je tuin of woonkamer. Het zijn eigenlijk papieren zakken met motieven uitgesneden.
Het enige wat je moet doen is ze op een leuke plaats zetten en er een theelichtje inzetten. Het kleine theelichtje zal via de uitsnijdingen voor een romantisch licht zorgen.
Ze zitten per 10 verpakt. Je kan het dus groots aanpakken in je tuin of huis!

 
 
 
Romantisch idee bij de Candle Bags:

 


Maak een pad met de lampionnen. Een pad dat je geliefde moet volgen. Bijvoorbeeld van in de voortuin naar de slaapkamer, ..... Op het eindpunt kun je zelf aanwezig zijn met een romantische verrassing of je kunt op die plek gewoon een cadeautje achterlaten.

Deze Candle Bags zijn de ideale sfeermakers voor een champagnepicknick in de tuin of in het park. Het enige wat je nodig hebt zijn de lampionnen, theelichtjes, een dekentje, een fles champagne, wat aardbeien en eventueel warme chocoalde......
Het hoeft natuurlijk geen picknick te zijn. Je kan ook een romantische gedekte tafel klaarzetten of een radio met jullie favoriete lied zodat je kan dansen tussen de lichtjes!
   
Aanverwante romantische cadeautjes:
 
   

 
 
 
Rubrieken
Home
Badkamer
Belevenis - experience
Bloemen
Champagne
Chocolade cadeau
Eten en Romantiek
Foto-cadeau
Kleine cadeautjes
Knuffel
Liefdesbrief
Massage
Persoonlijk cadeau
Romantisch weekend
Sfeermakers
Sieraden
Slaapkamer
   
Tips
Valentijn
   
Linkpartners